2010. augusztus 24., kedd

PostHeaderIcon Kyle Palmieri szerződtetve.

Augusztus 4-én szerződést kötött a csapattal Kyle Palmieri.

Palmieri a 2009-es drafton a 26. helyen kelt el. Ebben az évben ő volt a második első körös draftunk. Szerződése természetesen egy három éves entry level. Fizetése 900.000 dollár lesz az NHL-ben. Ehhez jön a 175.000 dolláros bónusz és így jön ki az 1.075.000 dolláros cap hit. Aláírási 90.000 dollárja nem számít bele természtesen ebbe. AHL-ben ezzel a szerződéssel 67.500 dollárt keresne. A szerződés lejártakor Palmieri korlátozott szabad ügynök lesz.

Palmieri 1991, Február 1-jén született. Idén az egyetemi bajnokságban szerepelt, a Notre Dame csapatában. Pozíciója főként a jobb szél, de centerként is megállja helyét. Sokan nagyon jó agitátornak is tartják.

Mi lesz a jövője? Profi szerződéssel nem játszhat az egyetemi bajnokságban, így nagy valószínűséggel az OHL-ben szereplő Guelph Storm csapatát fogja erősíteni. Érdekesség, hogy ebben a csapatban játszik Peter Holland is, akit ugyan abban az évben draftoltunk az első körben. Reméljük, összeszoknak és az AHL-ben jól fognak mozogni egymás mellett majd a jövőben.

2 megjegyzés:

Mikey írta...

... és idővel remélhetőleg az NHL-ben is.

Fecooo írta...

Így igaz. :)

Megjegyzés küldése

Twitter

Menetrend