2010. augusztus 27., péntek

PostHeaderIcon Joe DiPenta szerződést kötött a Crunchcsal.

2010, augusztus 26-án aláírt az AHL-ben szereplő Syracuse Crucnch csapatához Joe DiPenta.

Az Ontarioi Barrieben született Joe DiPenta szerződést kötött a farmcsapatunkkal. A szerződést részleteit még nem tették közre, de valószínűnek tartom, hogy egy egy éves szerződésről van szó. DiPenta 1979, február 25-én született. 

A 31 éves védő a tavalyi évet a Buffalo farmjában a Portlandben töltötte el. 65 találkozón lépett pályára amin 2 gólt és 5 gólpasszt adott. Ezek mellett 83 perc büntetés áll még a neve mellett. A rájátszásban 4 találkozón 4 perc büntetést gyűjtött össze. A 2008/2009-es idényt Európában töltötte a Vastra Frölunda HC Göteborg csapatában. Statisztikái ott is a tőle megszokott eredményt hozták. Az európai kitérő előtt pedig mindenki nagyon jól tudja, hogy melyik csapatban szerepelt. Igen, nálunk. Három évet húzott le Ducks mezben. Pontosabban mondva kettőt, mert az első idényében még Migthy Ducks volt a csapat neve. A kupa megnyerése utáni évben már kevesebb szerepet kapott a csapattól, de az azt megelőző években nagyon sokat segített a csapatnak. Nagyon nagy szíve volt a jégen és mindent beleadott a játékába. Tagja volt természetesen a kupagyőztes csapatnak is.

Mindenképpen jó igazolás ez a Crunchnak. Ráadásul nekünk is, mert így a fiataljaink mentora lesz és biztosan mindent meg fog tenni a jó eredmény elérése céljából. Ráadásul ne felejtsük el, hogy így biztosan finomakat fognak enni majd a fiúk, hiszen DiPenta nagyon szeret főzni, főként finom ételeket.

2 megjegyzés:

Sexton írta...

Szia Fecó!!! Semmi hír? Semmi újdonság? Vannak már edzések? Ryan együtt edz a csapattal????
Üdv:
Sexton

Fecooo írta...

Szia.
Hát, mostanság nagyon nincs mit írni. Kariya kidőlt egész évre, talán ennyi, de ennek nem akartam nagy hangot adni, mert csak pletyka szinten, persze nem alaptalanul, merült fel a neve. Inkább tényeket szeretek írni, ezért sem írok most, mert nincs mit. Ráadásul suli is most kezdődik, így most időm se volt, hogy bedobjak valakiről egy kis cikket.
Az edzésekről meg nem tudok sokat. Mostanában volt egy ilyen kis meccs. A Fedorin kupa. Azon vett részt néhány játékosunk és játszottak régebbi Kacsák ellen. Ennyi történt csak talán.

Megjegyzés küldése

Twitter

Menetrend