2010. október 11., hétfő

PostHeaderIcon Tippjáték!

Indítok egy tippjátékot. Remélem páran azért játszunk majd. A szabályokat most ide leírom.

Szóval, lesz egy eredmény tippelés. ez talán egyértelmű mindenkinek. Az épp aktuális meccsünkre kell majd tippelni. Az érte járó pontok pedig így fognak majd alakulni.

-A győztes csapat eltalálásáért 10 pont jár. Amennyiben te egy 3-2-es sikert tippelsz, de az eredmény csak hosszabbítás után vagy szétlövéssel dől el, de a győztes csapatra tippeltél, akkor 5 pontot fog csak érni a győztes eltalálása. Ez fordítva is igaz, ha te arra teszel, hogy hosszabbítás, vagy szétlövés után nyer csak a csapat, de az eredmény már a rendes játékidőben ki fog alakulni, akkor is csak 5 pontot kapsz majd érte.

-A győztes csapat eltalálása azonban nem csak az egyetlen opció a pontgyűjtésre. A számszerű eredményt is meg kell tippelni. Amennyiben te pontosan eltalálod a végeredményt, akkor az 10 pontot fog érni neked. Erre írok most egy példát, mert általában bonyolultan szoktam fogalmazni.
Tehát, tegyük fel, hogy Stars - Ducks meccs lesz. Megtippeled, hogy Stars 2-3 Ducks. Amennyiben tényleg 3-2-re nyer a csapat, akkor 10 pontot kapsz. Azonban, ha 5-3-re nyer majd a csapat, akkor levonásokat fogsz majd kapni a 10 pontból. Annyi pontot, amennyivel mellé lőttél. Tehát adott esetben te 3 gólt tippeltél a Ducks javára, de ők 5-öt lőttek, akkor az -2 pont. A Stars részénél pedig -1, mert 3-at lőttek és nem 2-őt. Összesen tehát 10-3 pont, azaz 7 pont fogja ütni a markod. Ezt a pontot akkor is megkapod, ha nem találtad el a győztes kilétét. Továbbá hozzátartozik az is, hogy egy bónusz pontot is ki tudok itt adni majd. ez akkor léphet fel, ha te a 3-2-es Ducks sikert nem a rendes játékidőre tetted meg és tényleg a hosszabbításban dől majd el a mérkőzés. Ebben az esetben kapsz majd +1 bónuszpontot.

-Az eredmény megtippelésénél, ha úgy gondolod, hogy nem a rendes játékidőben dől el,a meccs ,akkor elég ha odaírod, hogy hosszabbítás után. Nem számít, hogy szétlövéssel, vagy csak a ráadásban dől-e el, a lényege ugyan az.

-A számszerű tippelés mellett lesz mindig egy pótkérdés is. Amennyiben azt pontosan találod el, akkor az +10 pontot fog neked jelenteni. Itt csak a pontos tipp lesz érvényes.


Hát röviden ennyi lenne. Ha bármi kérdés van, akkor itt lentebb lehet kérdezni.
A tippeket pedig e-mailben várom majd. Azért abban, mert kommentár írásához egy viszonylag tökölősebb rendszer van itt, így nem várom el senkitől sem, hogy beregisztráljon.
Az e-mailt erre a címre várom: anaheimducksblog@citromail.hu
Megkérek mindenkit, hogy érthető módon írja bele a tippjeit majd. A levél végére pedig írja oda a nickjét, amit szeretne majd használni a játék során. Az eredményeket természetesen majd itt közlöm külön bejegyzés formájában. A leveleket továbbá addig lehet küldeni, ameddig az aktuális meccsünk el nem kezdődik. Amint elkezdődött a meccs, a beérkező leveleket már nem tudom értékelni majd.
A győztesnek nem tudok mit felajánlani, ez csak ilyen saját kedvtelésből folytatott kis játék lenne.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Twitter

Menetrend