2010. október 24., vasárnap

PostHeaderIcon Tippjáték - Egy kis újítás!

Most nem kell felkapni a fejünket a címre, nem lesz törölve semmilyen eddig eredmény, nem lesz más a menete az egésznek, csupán még élvezhetőbbé tenném, ha lehet. 

Úgy gondolom, hogy egész idényen át tippelni egy kicsit unalmas lenne, ha folyamatosan csak íródnának a pontok egymáshoz. Azért, mert aki egyszer nagyon lemarad, vagy kihagy pár meccset, az már szinte reménytelen helyzetbe kerül. Arra gondoltam, hogy lebontom havi rendszerbe. Tehát minden hónap végén ki lenne hirdetve az éppen aktuális havi győztesünk és a két dobogós. Az első helyezett pedig az NHL-ben is használat "Three Star" pontozás szerint kapna 3 pontot, míg a többiek 2 illetve 1 pontot. Az új hónapban pedig teljesen nulláról indulna a játék és hónap végén ismét ki lenne hirdetve a győztes. Év végén pedig a "Three Star" pontok alapján hirdetnénk majd győztest ki.

Szeretném, hogy ha minden tippelő írna erről a rendszerről véleményt majd levélben. egyáltalán, hogy jó ötlet-e és bevezessem-e, vagy hagyjuk ezt a rendszert, hogy év végéig adódnak össze folyamatosan a pontok. A levelet a tippjátékos címre küldhetitek nyugodtan.

1 megjegyzés:

Németh László írta...

Kommentben is jó lesz? Szerintem jó ötlet! Már csak a lemaradásom miatt is. :-)

Megjegyzés küldése

Twitter

Menetrend