2010. október 17., vasárnap

PostHeaderIcon Megvan az első győzelem az AHL-ben is!

Megszerezte idei első győzelmét a Syracuse Crunch együttese. Ehhez a negyedik fordulóig kellett várnia a csapat szurkolóinak. Az áldozat a Binghampton Senators együttese volt.

Idén másodjára találkozott egymással a két együttes, azonban a második felvonást már a mi fiaink nyerték meg. Nem egy meggyőző eredmény született, de a lényeg, hogy nyertünk 2-1 arányban hazai pályán.. A mérkőzésre 5215 néző volt kíváncsi.

A csapat egy gyors kezdésben bízott, ami majd lendületet ad a csapatnak az egész mérkőzésre. Sikerült is ez a gyors kezdés, hiszen nagyon támadó szellemben kezdtük meg a mérkőzést. Rögtön a 4. percben megszereztük a vezetést, amikor Brandon McMillan a bal szélen előretörve kilőtte a hosszú sarkot. Még ugyan ebben a játékrészben megszereztük a második gólunkat is. Kettő az egy elleni akció bontakozott ki ismét, de ezúttal Nick Bonino és Nicolas Deschamps volt a két játékosunk, aki a Senators kapuja felé tört. Bonino ekkor egy csodálatos passzal kihagyhatatlan helyzetbe hozta Deschampsot, aki élt is a lehetőséggel. Craig Schiranak és a kapusnak, Barry Brustnak esélye sem volt támadóink ellen. Ezzel a 15. percben már kettő gólosra nőtt az előnyünk.A harmadban nem csak gólok születtek. Volt egy verekedés is. A Crunch szerződtetett játékosa, Jon Mirasty, Tim Spencerrel akaszkodott össze. Meg is kapták az érte járó öt-öt perc büntetésüket.

A második harmadban nem esett egyetlen gól sem. Azonban ismét volt egy bunyó. Most John Kurtz került összetűzésbe Corey Cowickkal. Az első harmadhoz képest több lövést kaptunk a kapunkra, azonban Timo Pielmeier mindent megfogott. Kapura igen keveset, mindösszesen hetet lőttünk csak. Mondjuk, az első harmadban is csak ennyiszer tettük ezt meg.

A harmadik harmadban úgy tűnt, hogy Pielmeier lehúzza majd a rolót a Binghampton előtt. Ez azonban nem jött össze, mivel kicsivel több, mint egy perccel a vége előtt Bobby Butler talált be a Crunch kapujába. Ezzel izgalmassá és szorossá tette a mérkőzés végét. Az utolsó harmadban még kevesebbet lőttünk kapura, mint az eddigi harmadokban. Mindösszesen öt alkalommal veszélyeztettük Barry Brust kapuját. Mivel több gól nem esett, így örülhetett a csapat az első győzelmének idén.

A mérkőzés első sztárja Timo Pielmeier lett, aki 31 védéssel vette ki részét a győzelemből. A második sztárja a mérkőzésnek a győztes gólt szerző Nicolas Deschamps lett, míg a harmadik sztár az első gólunkat ütő Brandon McMillan.

Az emberelőnyöket nem tudta kihasználni a csapat a mérkőzés folyamán, pedig jó pár alkalom volt rá, hogy megtegyék.

Ami nem bíztató az az, hogy nem tudtunk eddigi meccseink alatt 20 lövésnél többet lőni az ellenfél kapujára. Márpedig kapuralövések nélkül nehezen lesz meg a győzelem. Nick Bonino mai gólpassza pedig élete első pontja volt az AHL-ben. A második gólunknál Boninon kívül még Trevor Smith is jegyzett egy gólpasszt.

A védelmet Matt Clark, Joe DiPenta, Brett Festerling, Jake Newton, Mark Mitera és Danny Syvret alkotta.
A széleken John Kurtz, Josh Green, Brandon McMillan, Nicolas Deschamps, Rob Bordson, Kyle Palmieri, John Mitchell és Jon Mirasty játszott.
Centerként pedig Nick Bonino, Trevor Smith, MacGregor Sharp és Maxime Macenauer volt a jégen.

Győzelmével a Crunch a Keleti főcsoportban lévő Keleti divízió 7. helyét foglalja el.

Következő mérkőzésünket október 22.-én fogjuk játszani hazai pályán, a Norfolk Admirals ellen.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Twitter

Menetrend