2010. július 31., szombat

PostHeaderIcon Cam Fowlerrel szerződést kötöttünk.

Szerződést kötöttünk az idei 12. választottunkkal, Cam Fowlerrel július 28-án.

Három éves entry level szerződést kötöttünk fiatal tehetségünkkel. Fowler 900.000 dollárt fog keresni az NHL-ben. Cap hitje ennél azonban több lesz. Szám szerint 1.400.000 dollár, mert 500.000 dolláros bónusz járul a szerződéséhez hozzá. A 90.000 dolláros aláírási bónusza nem tartozik bele a cap hitjébe. Esetleges AHL-be küldése alatt 67.500 dollárt keresne mindössze. Szerződése végén természetesen korlátozott szabad ügynek lesz majd.

Fowlert az idei drafton a 12. helyen draftolta le a csapat nagy meglepetésre. Az előzetesek szerint az első ötben kellett volna, hogy elkeljen. A csapat azonban kihasználta a lehetőséget és őt választotta. Talán, pont a legjobbkor lett szerencsénk. Scott Niedermayer ugyanis a draft előtti napokban bejelentette visszavonulását. Fowler játéka pedig merőben hasonló, mint Niedermayeré. Támadó szellemű és igazi vezéregyéniség a jégen. Mindenképpen építhetünk rá a jövőben majd.

Azzal, hogy szerződést kapott lehetősége nyílt arra, hogy az NHL-ben kezdjen egy jobb edzőtábor után. Gyengébb szereplés után azonban még így is leküldhető lesz junior csapatába, az OHL-ben szereplő Windsor Spitfireshez.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Twitter

Menetrend